De liefde in de pan is de glimlach aan tafel.
Joop Braakhekke

500 g biologische pompoen
350 g arboriorijst (rijst voor risotto)
100 g biologische oude kaas (geraspt)
1 ui
3 tenen knoflook
1 glas witte wijn
olijfolie
eventueel walnoten
1 Schil de pompoen, ui en knoflook en snijd deze in kleine blokjes.
2 Bak de kleingesneden groenten in 4 EL olijfolie ca 5 min.
3 Voeg de rijst en de wijn toe en roer tot het vocht door de rijst is opgenomen.
4 Voeg nu telkens een scheut water toe tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de risotto gaar is. Dit duurt ca 15 min.
5 Voeg de kaas toe en breng de risotto op smaak met zout en peper.
Serveer de risotto eventueel met extra kaas en in een droge pan geroosterde walnoten.
500 g biologische pompoen
350 g arboriorijst (rijst voor risotto)
100 g biologische oude kaas (geraspt)
1 ui
3 tenen knoflook
1 glas witte wijn
olijfolie
eventueel walnoten
1 Schil de pompoen, ui en knoflook en snijd deze in kleine blokjes.
2 Bak de kleingesneden groenten in 4 EL olijfolie ca 5 min.
3 Voeg de rijst en de wijn toe en roer tot het vocht door de rijst is opgenomen.
4 Voeg nu telkens een scheut water toe tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de risotto gaar is. Dit duurt ca 15 min.
5 Voeg de kaas toe en breng de risotto op smaak met zout en peper.
Serveer de risotto eventueel met extra kaas en in een droge pan geroosterde walnoten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten