1/2 kg biologische aardappelen
1 kleine biologische pompoen
1 biologisch ei
4 EL biologische bloem
Zonnebloemolie
250 ml crème fraîche
Tuinkruiden (peterselie, bieslook, tuinkers,...)
Schil de aardappelen en de pompoen en rasp deze.
Meng dit met het ei, 4 EL bloem, zout en peper.
Verhit 4 EL olie in de koekenpan en schep 4 hoopjes groentemengsel erin. Druk deze met de lepel plat.
Bak de rösti aan beide kanten knapperig.
Snipper ondertussen de tuinkruiden en meng dit met de crème fraîche.
Serveer de Rösti met de kruiden-crème fraîche en eventueel met sla van andijvie (Snijd de andijvie in dunne reepjes, was deze in een vergiet en meng de sla in een kom met een gesnipperd uitje, 1 EL honing, 1 tl zout, 3 EL olijfolie en 2 EL azijn).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten