200 g biologisch volkoren (spelt*)meel
150 g biologisch bloem
200 g havermout
250 g biologische roomboter
200 g biologische suiker
2 biologische eieren
150 g pure chocolade
een snufje zout
Haal de boter uit de koelkast en laat deze zacht worden.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Hak de chocolade in stukjes.
Meng alle ingrediënten.
Leg een vel pakpapier op een bakplaat en verdeel hierop het deeg.
Zet de bakplaat in het midden van de oven en laat ca. 15 min bakken (het deeg is dan nog zacht).
Laat het deeg afkoelen. Voordat hij helemaal koud is, snijd je hem in stukken.
*Spelt combineert in een bijna ideale vorm veel bestanddelen van een gezonde voeding. Zo bevat Spelt onder andere energie in de vorm van licht verteerbare koolhydraten, hoogwaardig vet met onverzadigde vetzuren een ideale eiwitsamenstellingen en vitale stoffen zoals vitamines, mineralen en sporenelementen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten